Prive overnachting – het Gelukshuis

Liefdevol in Quarantaine ;)​

Privé overnachtingen met eigen sauna en jacuzzi

Veilig, luxe prive overnachting in een smetvrije locatie. Met heerlijke wellness faciliteiten, een liefdesspel en Kingsize bed waar je zorgen en stress in mum van tijd verdwijnen.

prive overnachten

Volledig veilig

Je wil in deze tijd geen enkel risico lopen of een prive overnachting door kan gaan. Daarom nemen wij het volledige risico volledig voor je weg.

Prive sauna limburg

Focus op de liefde

De groei in je relatie is nu essentieel tijdens deze periode, juist nu is het belangrijk dat je de basis van je relatie op orde hebt. Stel je zelf de vraag: Is jouw relatie crisis-proof? Ervaar het spel en kom erachter.

privé sauna limburg

Volledig prive

Alle ruimtes zijn volledig prive voor jou en je partner.

Het lijkt wel of niemand mag ontspannen in deze tijd.

Alles is dicht en blijkbaar is het dan ook de bedoeling dat je thuis bent. Terwijl men niet weet dat er nog mogelijkheden zijn om er even uit te gaan. Je merkt juist als jij en je partner er even uit gaan, dat je zou kunnen ontstressen en aandacht aan elkaar kan geven. Maar waar vind ik dat…?

Je wil eruit samen met je partner.

Je wilt voorkomen dat in de huidige tijd je ook in je relatie een crisis hebt. En dit is waar wij op focussen. Niet alleen ga je heerlijk ontspannen, maar je werkt tegelijkertijd aan je relatie. Want hoe fijn is het dat je kan zeggen dat je relatie crisis-proof is. Zo heb je nooit meer frustratie in je relatie!

Prive overnachting met...

Jacuzzi het Gelukshuis

Jacuzzi

prive sauna

Sauna

overnachten in het gelukshuis

Kingsize Bed

4,8

Gemiddelde score op Google!

1500+

stellen gingen jullie voor!

4,9

Gemiddelde score op Facebook!

Heerlijk prive overnachten in...

het_gelukshuis_sfeerfoto_jacuzzi

"Ibiza" in Stevensweert, Limburg

Het originele Gelukshuis! Waan je in de mediterraan in ons Ibiza 5+ sterrenresort.

Happy Island in Oude Meer, Noord-Holland

Een eigen eilandje vlakbij Amsterdam, met eigen bootjes!

prive wellness overnachting Tilburg

Well2ness in Eindhoven, Noord-Brabant

Een heerlijk verscholen tropisch paradijs.

Cozy in Eindhoven, Noord-Brabant

Een knusse en kleurrijke plek om je samen in terug te trekken.

Waar liggen de locaties?

Waar staan wij voor?

Wij geloven erin dat als jij blijft investeren in je relatie dat de kans vele malen groter is dat je bij elkaar blijft. Maar hoe doe je dat? Waar vind ik dat? Dat zijn vaak vragen die onze gasten stellen. Maar wij willen geen coach! Wij willen een avond genieten met elkaar, waar we op een speelse manier de diepte in kunnen gaan... Dit kwam uit ons onderzoek en zo geschiede het. Daarom is de prive overnachting bij Het Gelukshuis ontstaan.

Ontspan...

De prive overnachting in het Gelukshuis is volledig ingericht om jou en je partner totaal te laten ontspannen. Overal is voor gezorgd, wij werken daarom ook alleen met all-in arrangementen. Dan weet je dat er niks meer ontbreekt! Zo hebben we een prive sauna en jacuzzi helemaal voor jullie klaarstaan. Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn je slippers. Onze gasten noemen het niet voor niks het 5 + sterren service.

Beleef...

Onze locatie is ingericht in het thema Ibiza. Ibiza staat bekend als het eiland van de liefde. Subtiele details geven je de ultieme beleving. En dit combineer met het unieke liefdesspel, waardoor een droom uitkomt die jullie nooit meer zullen vergeten.

Geniet!

Je komt binnen en ziet al direct een flesje bubbels staan. Want dat hoort bij een 5 sterren+ locatie. Wij vinden dat een verplichting naar onze gasten. Jullie gaan genieten. Wij zorgen voor de rest. Dus voor jullie prive overnachting is het geluksplankje en een volle koelkast met fris en sapjes ook al voor gezorgd. Volledige ontzorging heet dat. Want dat is waar Het Gelukshuis voor staat.

 vanaf 350,- / nacht

Kingsize bed

Wellness

Volledig ontzorgd

WE HEBBEN 3 GEWELDIGE DAGEN GEHAD! Allereerst wil ik even kwijt dat het huis geweldig is! Alles is tot de puntjes verzorgd, de gastvrijheid is super. Je hoeft maar iets zeggen en het word geregeld! Echt top! In deze periode zagen we het somber in.. geen vakantie naar het buitenland, geen activiteiten buitenshuis, niet onze verjaardagen kunnen vieren.. Maar toch was er een lichtpuntje voor ons, om er toch even uit te kunnen zijn konden we gelukkig nog wel naar het Gelukshuis! Dit gaf ons volledige rust even weg uit de "situatie" die nu gaande is. Even helemaal zen worden zonder alle social media! Wij raden het iedereen aan om even tot jezelf te komen en nog te genieten van dit moment. We zijn nu weer thuis na 3 dagen maar werkelijk waar het heeft ons heel goed gedaan, de stress is weg en de zorgen zijn minder! Even helemaal tot onszelf en de positiviteit van de gastheer en gastvrouw. We hebben heel erg genoten! Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid, wij komen zeker terug.
Daniela Mulder
Klant
 • ...het Gelukshuis Limburg

  Het originele Gelukshuis! Waan je in de mediterraan in ons Ibiza 5+ sterrenresort.

 • ...het Gelukshuis Tilburg

  Een heerlijk verscholen tropisch paradiijs

 • Het Gelukshuis Eindhoven

  Een knusse en kleurrijke plek om je samen in terug te trekken

 • Gelukshuis Oude Meer, Noord-Holland

  Een eigen eilandje vlakbij Amsterdam, met eigen bootjes!

Onze Partners