Gelukshuis Tilburg

Gelukshuis Tilburg

Het mooiste cadeau voor jullie liefde

Luxe overnachting, volledig ontzorgd voor ECHTE connectie met elkaar

prive overnachten

Volledig veilig

Je wil in deze tijd geen enkel risico lopen of een activiteit/overnachting door kan gaan. Daarom nemen wij het volledige risico volledig voor je weg.

Prive sauna limburg

Focus op de liefde

De groei in je relatie is nu essentieel tijdens deze periode, juist nu is het belangrijk dat je de basis van je relatie op orde hebt. Stel je zelf de vraag: Is jouw relatie crisis-proof?

privé sauna limburg

Volledig prive

Alle ruimtes zijn volledig prive voor jou en je partner.

Het lijkt wel of niemand mag ontspannen in deze tijd. Alles is dicht en blijkbaar is het dan ook de bedoeling dat je thuis bent. Terwijl men niet weet dat er nog mogelijkheden zijn om er even uit te gaan. Je merkt juist als jij en je partner er even uit gaan dat je zou kunnen ontstressen en aandacht aan elkaar kan geven. Maar waar vind ik dat…?

Je wil eruit samen met je partner. Dit om te voorkomen dat in de huidige tijd je ook in je relatie crisis ondervindt. Juist dit is waar wij op focussen. Niet alleen ga je heerlijk ontspannen maar je werkt tegelijkertijd aan je relatie. Hoe fijn is het dat je kan zeggen dat je relatie crisis-proof is. Nooit meer frustratie in je relatie!

Waar staan wij voor?

Wij geloven erin dat als jij blijft investeren in je relatie dat de kans vele malen groter is dat je bij elkaar blijft. Maar hoe doe je dat? Waar vind ik dat? Dat zijn vaak vragen die bij onze gasten gesteld worden. Wij willen geen coach, wij willen een avond genieten met elkaar wij we op een speelse manier we de diepte in kunnen gaan.. Dit kwam uit ons onderzoek en zo geschiede het. Zo is Het Gelukshuis ontstaan.

Ontspan

Het Gelukshuis is volledig ingericht om jou en je partner volledig te laten ontspannen. Overal is voor gezorgd, wij werken daarom ook alleen met all-in arrangementen. Dan weet je dat er niks meer ontbreekt! Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn je slippers. Onze gasten noemen het niet voor niks het 5 + sterren service.

Beleef

Onze locatie is ingericht in het thema Ibiza. Ibiza staat bekend als het eiland van de liefde. Subtiele details geven je de ultieme beleving. We zorgen ervoor dat er een droom uitkomt die je nooit meer zal gaan vergeten.

Geniet

Je komt binnen en ziet al direct een flesje bubbels staan. Dat hoort bij een 5 sterren+ locatie. Wij vinden dat een verplichting naar onze gasten. Jullie gaan genieten. Wij zorgen voor de rest. Dus het geluksplankje en een volle koelkast met fris en sapjes is al voor gezorgd. Volledige ontzorging heet dat. Dat is wat Het Gelukshuis voor staat.

vanaf 350,- / nacht

Kingsize bed

Wellness

Volledig ontzorgd

Arrangementen

Geluk in de Liefde

Overnachtingen in onze Ibiza suite met een heerlijk kingsize bed

✔   Onbeperkt gebruik maken van de wellness faciliteiten

✔   Onbeperkt gebruik van de inhoud koelkast: fris en sapjes

✔   Onbeperkt koffie en thee

✔   Flesje bubbels

✔   De hele ruimte is volledig romantisch aangekleed

✔   Luxe ontbijt

✔   Gebruik van handdoeken, badjassen 

✔   Slapen onder een 5 sterren beddengoed/bed

✔   Rondleiding en uitleg alle faciliteiten

Gelukscadeaubon

Populair!

Het leukste cadeau om te geven aan je partner!

Alle voordelen van het Geluk in de Liefde arrangement, plus:

✔ Je kan de cadeaubon sturen naar je partner met een eigen gemaakte boodschap

✔ De bon is gegarandeerd de komende 2 jaar geldig.

✔ De bon is voor elke huidige EN toekomstige locatie te gebruiken!

Voor koppels overtreft dit werkelijk alles dat er te vinden is op het gebied van een romantisch weekendje weg. De locatie is fenomenaal, de inrichting met giga jacuzzi en prive sauna luxer dan veel 5 sterren hotels en de gastheer en gastvrouw regelen alles tot in de puntjes. Maar het concept is wat het van een ander niveau maakt. Je wordt als koppel op een speelse manier 'aan het werk gezet' om de verdieping van je relatie op te zoeken. Een unieke combi van relaxen, verwennerij en (nog) nader tot elkaar komen.
Tibor Olgers
Klant